Firmaaftale

Image

Firmaaftale

Hotel Bethel - stedet med god kaffe, højhastighedsinternet og perfekt central placering.

Med en firmaaftale på Hotel Bethel spares du for forskellige prisstigninger og får den samme fantastiske hotel oplevelse hver gang. Firmaaftalen giver dig sikkerhed i prisen, samt sikkerhed i velkendte omgivelser.

Hotel Bethel byder dig velkommen til dejlige hjemlige værelser indrettet med en særlig fornemmelse af huset og dets historie. Der er forskellige værelser at vælge imellem - alle indrettet i et nordisk design med et historisk præg. Vælg den kategori, der passer bedst til dine behov.

På Hotel Bethel ligger vi stor vægt på genkendelighed og en hjemlig atmosfære og gør alt, hvad der står i vores magt, for at gøre dit ophold så behageligt og effektivt som muligt. Vores reception er altid klar til at hjælpe den travle forretningsrejsende godt på vej.

Hvis dette lyder som noget for dig, så udfyld formularen under kontakt, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på en firmaaftale. Du er også meget velkommen til at skrive til Hotel Direktør, Dorte Jensen, på e-mail: dorte@hotel-bethel.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Image
Image